BBQ-vleesrecepten voor zomerse barbecues

bbq vlees

Denk je erover om vlees te kopen voor de BBQ?

Nee! Ik hou niet van rundvlees of enig ander varkensvleesproduct voor mijn eten. In feite heb ik er nog nooit iets van geproefd.

“We serveren nu Indiaas eten, lam & beenloze of gobi samosa & pikante mix pakoras, ui rijstpasteitje, rijstpasteitjes, pittige mix papri en vele anderen” Ja, dat doen we. Dus, hoe zit het met het maken van wat rundvlees voor ons gezin? Hier zijn een paar dingen die u moet weten voordat u begint.

Ten eerste, hier is een goed bbq-vleesrecept voor het meest uitgelezen rundvlees: gegrilde runderfilet, dik over het graan gesneden met het vetuiteinde naar boven, geeft je zeer mals rundvlees. Leg het vlees op je spit-braadstuk (zorg ervoor dat je spit-braadstuk groot genoeg is om in het vette uiteinde van je rundvlees te passen) en laat het een paar minuten koken. Draai het vlees nu om en rijg het langzaam, met de vetkant naar boven. Kook het rundvlees tot het bijna helemaal gaar is, maar wees geduldig, want het duurt wat langer.

Ten tweede is hier nog een bbq-vleesrecept dat perfect is voor de zomer. Wrijf varkensschouder in met een mix van kruiden en specerijen om het die heerlijke smaak te geven. Gooi nu je ribben in een buitengrill. Zet de grill op middelhoog en wacht tot de ribben mooi bruin zijn en haal ze dan van de grill.

Hier is nog een geweldig bbq vlees recept dat perfect is voor varkensribbetjes en kipbarbecues. Haal eerst wat BBQ-ribben droog, wrijf ze in met wat appelazijn, wat knoflookzout en paprikapoeder en laat ze minimaal een uurtje weken. Als je klaar bent om ze te grillen, open je gewoon je barbecuegrill en gooi je de ribben erop. Bedek met het appelciderazijnmengsel en laat ze ongeveer twee minuten staan. Ontdek en gooi dat op en laat de ribben koken tot hun knapperigste niveau. Rook ze niet te lang, dan verpest je de smaak.

Hier is nog een geweldig bbq-vleesrecept voor je zomerse cookout. Enkele snelle links voordat we aan de slag gaan: Buffalo Chicken Steaks, Ribs Met Slow Roasted Sweet Potatoes, Brisket Sliders With BBQ Sauce On, Barbecued Basters With BBQ Sauce On. Nu voor de groenten, laten we naar de goede dingen gaan … links, sesamkip, zoete aardappelen, broccoli, bloemkool, kool, maïs, bloemkool, asperges en champignons. Het zou nu vrij duidelijk moeten zijn welk voedsel op steaks of barbecues gaat.

 

 

Vind meer informatie: https://cooltomeatyou.nl/