De avonturen van Broker Throat

makelaar doorn

Het verhaal van Dear Broker Thorn is triest. Een jonge man uit North Carolina is zijn baan kwijtgeraakt, en als gevolg daarvan is hij niet meer in staat zijn deadlines voor werk te halen.

Hij is nu helemaal alleen. De situatie wordt nog erger als zijn vriendin plotseling overlijdt. Zijn emotionele behoeften worden niet vervuld en hij wil alleen maar iemand vinden om mee te praten – iemand die naar hem wil luisteren.

Dat is waar het verhaal begint. In het begin van het verhaal zien we Broker Thorn zijn gevoelens van wanhoop en eenzaamheid uitspelen door de meeste van zijn middagen en avonden achter zijn computer door te brengen, dagdromend over het leven dat hij zou willen hebben. Hij brengt zoveel tijd online door dat hij volledig wordt geblokkeerd door alle pornografie die hij bekijkt. makelaar doorn.

Op een dag is Broker Thorn thuis als zijn buurman, Logan, arriveert om wat zaken te regelen. Beiden zijn het erover eens dat ze samen een eigen bedrijf willen starten. Ze richtten een klein kantoor op in een gated community om het hun thuiskantoor te noemen. Terwijl ze dit doen, raken ze echter snel overweldigd door al het andere papierwerk dat moet worden gedaan om het bedrijf te runnen.

Als ze klaar zijn met het eerste papierwerk, stappen ze allebei in de auto om de bank te bezoeken om hun eerste kapitaal op te halen.

Bij de eerste ontmoeting met de bankfunctionarissen beseffen ze dat de hoeveelheid geld die ze nodig hebben bijna het dubbele is van wat ze hadden ingeschat. Op dit punt wordt Logan emotioneel en pruilt hij. Hij kan de druk niet aan en vraagt Broker om met hem te praten. In eerste instantie probeert Broker Thorn Logan te overtuigen om het bedrijf aan hem te geven, maar uiteindelijk komt hij tot het besef dat hij het alleen moet verkopen.

Terwijl het bedrijf een hoge vlucht neemt, raken beide mannen erg gefrustreerd door elkaar. Op een gegeven moment besluit Logan te verhuizen, maar voordat hij dat doet, besluit Broker zijn eerste huwelijk aan te gaan. Het eindigt echter met een grote financiƫle druk voor beide partijen, wanneer Logan zich realiseert dat de vrouw van Broker verdacht is geworden dat hij haar bedriegt. Met de hulp van zijn advocaat kon hij bewijzen dat zijn vrouw niet ontrouw was; in feite was ze precies het tegenovergestelde.

Vanaf dat moment zijn Broker en Logan beste vrienden. Deze vriendschaps- en werkrelatie zullen de rest van hun leven voortduren. Waar hun relatie ook heen gaat, ze vinden altijd tijd om hun zaken en elkaar te bespreken. In feite vinden ze bijna altijd tijd om te praten, zelfs tijdens weekendtrips naar Las Vegas.

 

 

Probeer deze website: https://www.patistmakelaardij.nl/