Filofax-organisatoren

agenda

Filofax-organisatoren

Mylovelynotebook.nl Filofax is een grote drukkerij gevestigd in het Verenigd Koninkrijk die een breed scala aan gepersonaliseerde portemonnee-organizers produceert. De organisatoren zijn traditioneel met leer gebonden met een zes-snarig bindsysteem en zijn een handelsmerk van Filofax. Het bedrijf Filofax is ontstaan in Lefax, een groot in de Verenigde Staten gevestigd bedrijf uit Philadelphia dat goederen naar het VK exporteerde. Eind jaren zestig had Filofax zijn eigen merk op de Britse markt gevestigd en begon daar te produceren. Lefax ging door met het maken van hoogwaardige leren portemonnees en organizers tot eind jaren zeventig, toen Filofax zijn meer populaire Filofax Organizers in het Verenigd Koninkrijk begon te verkopen.

Filofax organiseert verschillende soorten artikelen voor mensen, variƫrend van ID-kaarthouders tot ID-portemonnees en creditcards. De ontwerpers hebben een aantal stijlen gecreƫerd die passen bij de vele verschillende producten die Filofax maakt. De meest voorkomende stijl van Filofax-organizer is de standaard kaarthouder. Dit specifieke model heeft een volledig gevoerd, leren kaartvak in portefeuillestijl met een bevestigd bevestigingsmechanisme dat plaats biedt aan maximaal zeven kaarten.

Andere modellen die bij Filofax verkrijgbaar zijn, zijn onder meer gepersonaliseerde organizers, zoals die met de naam of initialen van de ontvanger. Er zijn ook organizers met blanco ruimte voor een naam of logo en een pennenhouder. Filofax produceert ook een aantal andere populaire producten, waaronder een groot assortiment gepersonaliseerde sleutelhangers. Veel van deze sleutelhangermodellen zijn ook verkrijgbaar in portefeuillestijl. Filofax is ook begonnen met het produceren van een groot assortiment gepersonaliseerde pocket cards. Deze kaarten zijn gemaakt in verschillende stijlen en maten.

Voor meer info klik je deze site aan: http://mylovelynotebook.nl/