Hoe maak je steakcuts voedzaam

Biefstuk

Hoe maak je steakcuts voedzaam

Een biefstuk is in feite mager vlees, meestal in plakjes gesneden over het spierweefsel, en in sommige gevallen zelfs met een klein botje. Het is meestal aangebraden, maar kan ook worden gegrild. In de meeste gevallen wordt het meestal gegrild in een poging om de rijke smaak van droog, met gras gevoerd rundvlees, gekookt boven levende kolen, na te bootsen. Maar er zijn mensen die daar echt niet om geven en die hun steaks liever op een meer conventionele manier koken – door te bakken, bakken, roosteren, grillen of zelfs direct boven de hete kolen te bakken. Als u een van die mensen bent, volgen hier enkele eenvoudige tips om het u gemakkelijker te maken.

Een van de gemakkelijkste manieren om uw steaks zo gemakkelijk mogelijk te laten eten, is door ze in dunne plakjes te snijden CoolToMeatYou.nl. Door het vlees voor het marineren in olijfolie en knoflook te marineren, blijft de marinade beter aan het vlees plakken en ontstaat er een natuurlijk aroma. Evenzo zorgt het wrijven van wat sojasaus, sesamolie of donkere sojasaus voordat je je biefstuk in de marinade gooit ervoor dat het vlees beter smaakt. En als je liever geen marinade gebruikt, probeer dan eens wat maizena over de buitenkant van je biefstuk te wrijven voordat je hem gaat bakken; het voegt een mooie dikte toe aan uw gebakken biefstuk.

Er zijn ook tal van andere manieren om uw steaks sappiger te maken. Wrijven in mierikswortel of barbecuesaus nadat je je biefstuk hebt gekookt, snijdt de natuurlijke enzymen af die eiwit zouden moeten afbreken. Of je kunt kiezen voor een milde versie van ahornsiroop, die een subtiele maar aangename smaak aan elke steak geeft. De truc bij het snijden van biefstuk, of ze nu uit New York of Schotland komen, is ervoor te zorgen dat ze zo dicht mogelijk bij hun natuurlijke sappen komen, om zo veel mogelijk smaak te verkrijgen.

Voor meer informatie klik je hier: https://cooltomeatyou.nl/