Hoe u domeinnamen kunt kopen zonder hosting

Moet u echt een domeinnaam kopen met gratis hosting? Ja, u heeft natuurlijk geen gratis hosting nodig om een domein te registreren. Maar nogmaals, als je kijkt naar de enorme kosten die gemoeid zijn met het kopen en hosten van een website, dan is het goed om een paar dollar uit te geven om een domein te kopen en te hosten.

Het probleem is dat de meeste gratis hostingwebsites voor domeinnamen zo ouderwets en verouderd zijn dat ze gewoon geen goede service bieden.  Sommigen van hen hebben niet eens een e-mailinterface! Dus, hoe kunt u een domeinnaam kopen zonder hosting?

Gemakkelijk

U hoeft geen webhostingservice te kopen om uw domeinnaam te registreren. Veel mensen denken daar anders over en ondervinden problemen wanneer ze proberen toegang te krijgen tot hun websites via hun hostingprovider. Ze hebben ook problemen met e-mailadressen die niet overeenkomen. Als u deze problemen heeft met uw huidige webhostingserviceprovider, hoeft u zich geen zorgen te maken. Het enige dat u nodig hebt, is domeinnaamregistratiediensten kopen en een webhostingaccount bij een van die bedrijven aanschaffen.

Zodra u dit heeft gedaan, hoeft u alleen nog maar domeinnamen te kopen bij uw webhostingaccountprovider. Er zijn twee soorten aanbieders van webhostingaccounts: de ene is de standaardprovider van webhostingaccounts en de andere is een speciale webhostingaccountprovider. Als u het normale type account gebruikt, hoeft u alleen maar domeinnamen te kopen bij uw webhostingbedrijf. Als u een speciale domeinnaam gebruikt, moet u domeinnamen kopen bij een toegewijde provider. Het verschil is slechts één stap verwijderd van helemaal geen problemen.

U kunt een domeinnaam kopen zonder hosting bij uw hostingbedrijf, zelfs als ze een eenmalige vergoeding bieden voor onbeperkt domeingebruik of als ze een speciale aanbieding hebben voor nieuwe klanten. Met een eenmalige vergoeding voor onbeperkt gebruik, kunt u verschillende extensies verkrijgen die u op uw website kunt gebruiken om deze te onderscheiden van andere websites op het net. Een eenmalig vergoedingsplan is goed genoeg als u slechts van plan bent om één domeinnaam voor een bepaalde periode, zoals een maand of een jaar, te gebruiken. U hoeft geen extra exemplaar aan te schaffen, zodat u deze later kunt wijzigen.

Wanneer u online gaat en op zoek gaat naar een domeinprovider, probeer er dan een te krijgen die een eenmalig onbeperkt bandbreedteplan biedt. U kunt er net zo goed een zoeken die een onbeperkt aantal domeinnamen biedt, zelfs voor een jaar. Als u van plan bent om meer dan 10 domeinnamen te hebben, koop dan een onbeperkt bandbreedteplan. Op deze manier kunt u, wanneer u een site wilt hosten, eenvoudig meer domeinen toevoegen onder het plan van één jaar. Een ander geweldig idee is om een pakket aan te schaffen dat wordt geleverd met een gratis SSL-certificaat samen met de domeinregistratie. Nadat u dit certificaat heeft verkregen, kunt u een onbeperkt aantal bezoekers naar uw website laten komen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over beveiligingsproblemen.