Koop Bitcoins met i Debit

bitcoin kopen

Ik ga met je praten over hoe je bitcoins met ideaal koopt. Dit is een service waarmee je op dezelfde manier kunt ruilen die je op voorraad zou kopen met de overstock of e-bay-stijl online winkels. Dit is een van de heetste manieren om een beetje digitaal contant geld te kopen. Wanneer u ideaal gebruikt, heeft u een account opgezet bij het bedrijf. U kiest vervolgens welke valuta u wilt ruilen. Er zijn vierentwintig valuta’s om uit te kiezen en de handel kan in iets meer dan dertig minuten plaatsvinden.

 

Dit is een van de handigste manieren om bitcoins kopen. Het is niet nodig om door het gedoe van het vinden van een makelaar te vinden en te wachten tot uw bestelling wordt geplaatst. Er zijn ook geen kosten betrokken om deze transactie te doen. Ik weet dat dit een heleboel mensen zal aanspreken, omdat er niets is dat doet dit zo goed van een baan, want dit doet.

 

Het leuke is dat je een verscheidenheid aan verschillende valuta’s kunt kopen. Dit is handig wanneer u regelmatig naar dezelfde website gaat. Het kan erg duur zijn als je naar verschillende locaties moet reizen om een paar dollar aan dingen uit verschillende landen te kopen.

Met I deal is alles wat u hoeft te doen een account openen en kunt u beginnen met kopen.

 

Nog een leuk ding is dat je meer dan één beetje van dit product tegelijk kunt kopen. Dat kan tot drie of vier keer de waarde brengen van wat u normaal zou betalen. Het is niet zoals je wordt opgelicht omdat je er ook geen belastingen op moet betalen. Je kunt ook ook een verscheidenheid aan verschillende hoeveelheden van deze producten krijgen.

Afhankelijk van hoe vluchtig de markt is waar je woont, kan dit erg handig zijn.

 

Eén ding dat echt netjes is om ik deal is dat het wordt gehost door een bedrijf genaamd BitTrex. BitTrex is een goede keuze omdat ze een reputatie hebben om veilig te zijn. Dit is belangrijk als u denkt aan het kopen van dit product van een online uitwisseling zoals Mt. GOX.

 

Er zijn ook een paar nadelen aan me deal. De belangrijkste is dat het alleen met een creditcard werkt. Het gaat niet werken als je een PayPal-account hebt. Dit gaat waarschijnlijk je beperken tot de meeste niet-Amerikaanse bewoners, omdat de meeste mensen PayPal gebruiken. Zelfs nog, dit is een kleine prijs om te betalen voor het gemak dat u krijgt van het gebruik van I-deal.

Bij Bitcoin Meester kunt u Bitcoin kopen en van al deze voordelen gebruik maken! Klik hier Bitcoinmeester