Radiatorconversie voor huizen met een radiatorstoring

radiator conversie

Radiatorconversie voor huizen met een radiatorstoring

Op deze pagina heb ik wat informatie gegeven over de radiatorombouw. Houd er rekening mee dat de informatie die hier wordt gegeven alleen bedoeld is om alleen voor informatieve doeleinden te worden gebruikt en niet als referentie mag worden gebruikt bij het uitvoeren van de conversie. Mogelijk moet u contact opnemen met een professional om de klus te klaren. Houd er ook rekening mee dat ik niet aansprakelijk ben voor enige schade of verlies geleden tijdens het uitvoeren van de conversie. Neem contact op met een gerenommeerd iemand als u besluit de conversie zelf uit te voeren.

Stap I: De radiateurbehuizing verwijderen – ontkoppel eerst de watertoevoer naar de radiator en ontkoppel ook het verwarmingselement of de oven 123ombouw radiatorbekleding. Was de radiateur en verwijder eventueel vuil van de slangen met een reinigingsmiddel. Reinig de binnenkant van het thermostaathuis met een spons en kraanwater. Gebruik een handdoek om de binnenkant van het thermostaathuis voorzichtig af te vegen en verwijder overtollig water eromheen. Je hebt ongeveer 2 vierkante meter ruimte nodig voor je nieuw ge├»nstalleerde radiator. Zorg tijdens het ombouwen van de radiator voor voldoende ventilatie op uw nieuwe werkplek.

Stap II: De radiatorbehuizing installeren – na het voltooien van de eerste stap, plaatst u een schroef in de achterkant van de radiator en een andere schroef in de bovenkant. Bevestig de radiator aan de muren met bouten. Nadat u een gevoel hebt gekregen voor de plaatsing van de radiator, bevestigt u het kanaalwerk aan de radiator en bevestigt u de luchtbehandelingskast aan de montagebeugel. U moet de 2 slangassemblages pakken en deze installeren in de meegeleverde gaten op het verbindingspunt van elk van de twee radiatorbekledingsstukken.

Zoek meer informatie op: 123ombouw