Schrijfmateriaal met Lamy-vulpennen

lamy vulpen

Lamy vulpenn zijn er in een ruime keuze. Deze omvatten balpen, rollerball, Fountain-flex, Catch-the Feather en zelfs Cross die kogellagers gebruiken. Al deze hebben de unieke eigenschap dat het Vulpennen zijn. Voor het schrijven van vlotte en leesbare tekst kan men kiezen voor Ballpoint- of Flex-pennen, terwijl wie van een beetje beweging houdt, de veer of catch-the-flare moet proberen.

Alle Lamy vulpennen hebben de eigenschap van een penpunt die het schrift vergrendelt wanneer deze uit het reservoir wordt getild. De meeste pennen hebben ook dezelfde soort penpunt en voer. De meesten gebruiken Fe Ni-Cr roestvrijstalen metalen penpunten die gemakkelijk door de eigenaar kunnen worden verwisseld. De voeders zijn meestal gemaakt van ABS-kunststof en het spuitgieten wordt meestal chemisch ge√ętst met PEG of polyethyleenglycol. De penpunten zijn over het algemeen verkrijgbaar in ballpoint-, gladde en half-omrande stijlen. Sommige hiervan worden geleverd met converters om de punt in een mechanisch potlood te veranderen.

Alle Lamy vulpennen hebben de unieke eigenschap dat het Vulpennen zijn. Alle Lamy-pennen hebben de body van een fijn, smal schrijfinstrument. De dop en de houder zijn zo ontworpen dat ze stevig en comfortabel passen, ook op een balpen. De penpunt en het reservoir zijn omsloten door een dop die perfect is gevormd en gepolijst om te voldoen aan de behoeften van een vulpen.

Men kan ook kiezen uit een Lamy Vista Vulpen, een balpen, een gladde of een half omrande rollerball. De penpunt en het reservoir worden apart verkocht. Een Lamy Vista Vulpen is een populaire keuze omdat hij strak, elegant is en een aantrekkelijke gouden of platina afwerking heeft. Het heeft een taps toelopende punt en heeft de gepatenteerde dopring.

De Makrolon vulpen is een ander Lamy-product dat door schrijvers en kunstenaars zeer wordt bewonderd vanwege zijn fijne kwaliteit en elegante vormgeving. Makrolon gebruikt diamanttechnologie om zijn penpunten te vervaardigen. Elke punt is nauwkeurig bewerkt en het inktreservoir is goed gebouwd en goed geplastificeerd om een maximale inktcapaciteit te bieden. Het reservoir en de gehele penpuntsamenstelling zijn verzegeld om ervoor te zorgen dat er geen inkt lekt.

Deze vulpen heeft een unieke grip die is ontworpen om uw vingers comfortabel te houden. Het heeft een grijpmechanisme dat comfortabel in de hand ligt en het beschikt ook over een innovatief veiligheidsontwerp dat voorkomt dat u per ongeluk de trekker indrukt. De punt is volledig omhuld in de grip en het geheel is omhuld met rubber. Het materiaal van de grip is erg zacht en geeft de schrijver een solide verbinding met zijn pen. De grip is ook gestructureerd voor optimale grip en geeft een stevige grip.

Mylovelynotebook.nl